I så fall ska du prova på denna Argentinska efterrätt, Postre de Vainilla. Vainilla är det Argentinska namnet på savoiardkex, kexet som används till Tiramisu, så översatt skulle den heta ”Savoiardkex efterrätt” på svenska
Strimla köttet fint och stek i lite matfett i en het stekpanna. Sänk värmen och bryn löken. Tillsätt crème fraiche och vatten och låt grytan sjuda någon minut
Argentinsk chorizo med bröd och chimichurri. Det här är verkligen korv med bröd deluxe. Jag piffade upp min choripan lite extra på grillfesten och serverade guacamole, indisk picklade rödlök, tomatsalsa, nachochips och grillade majskolvar bredvid
En italiensk Salsiccia och en argentinsk Chorizo. Förra veckan gjorde vi korv hemma hos min vän Georg. Vi hade cirka 30 kg fläskkött som vi tänkt använda till korv från kollogrisarna som slaktades för någon vecka sen men valde att sikta på 15 kg för att det inte skulle bli för övermäktigt för denna vardagskväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.