Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Strö sist över de sparade degsmulorna och garnera med flagad mandel. Sätt ugnen på 175 grader. Hacka snabbt samman vetemjölet, sockret, bakpulvret och matfettet till en smulig massa
Pensla de nygräddade bröden med kallt vatten. Rör i salt, farinsocker, sirap, ägg och kesella. 250 g mager kesella. Klä 3 formar med bakplåtspapper och lägg i limporna. 1 ägg 250 g mager kesella
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
Toppa med blåbär och kokos. Blanda i kesella, keso och vaniljsocker. ,5 dl kesella 1 %. Så här gör du. Mosa gärna blåbären lite först i en skål, spara några till topping
Nagga pajen med en gaffel. Låt aprikoserna rinna av och lägg dem i pajskalet med den kupiga sidan upp. Värm marmeladen försiktigt tillsammans med vinet i en liten kastrull
I somras när jag lekte ihop den förra kesella bearnaisen så visade någon mig en kesella bearnaise med äggula i och vad jag reagerade direkt på då var att gulan var rå i kesellan vilket inte är bra alls
passar allt från kyckling, tonisk, kesella ja allt. 250g kesella 1 %. 250g kesella. Här kommer ännu. en anledning till varför man ska ha en stor laddning av grönsaksröra hemma som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.