Kesella bearnaise (uppdaterade versionen)
Hardcoretraining.se
Hardcoretraining.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • I somras när jag lekte ihop den förra kesella bearnaisen så visade någon mig en kesella bearnaise med äggula i och vad jag reagerade direkt på då var att gulan var rå i kesellan vilket inte är bra alls.
  • Det är väldigt liten risk att få salmonella av svenska ägg men varför ta risken. Så denna version gör jag som jag brukar göra med att vispa upp gulan under värme som man gör på det klassiska viset.
  • Den blev faktiskt bättre än jag trodde och tricket var stevia sockret som balanserade det sura från kesellan. Och så blev den gul precis som en riktig bearnaise ”ler”
  • 40 gr 2st äggulor

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.