Jag hoppas att ni alla hade en riktigt trevlig julafton igår. Här var det full rulle och vi kan pusta ut efter att, enligt oss själva, ha gjort ännu ett perfekt julbord
På en fantastiskt trevlig vegetarisk restaurang i London som heter Carnevale förstod jag för första gången på allvar poängen med att para ihop linser med pasta
Den andra apelsinsillen jag gör. Till skillnad från den förra är detta mer av en traditionell sillinläggning, där apelsinen och kanelen utgör en intressant touch snarare än att ta över helt som smaksättning
Laxpasta expressPasta som t ex. Farfalle200 g Lax1 finhackad lök2 nävar fryst spenat1,5 dl matlagningsgrädde1 skvätt olivoljaDet du gör här är du tillagar laxen 20 min ugnen på 180 grader
Jag fastnade för apelsinsill som fanns på Matklubben. Varje jul provar vi minst en ny sillsort och någon annan rätt till skinkan (gärna innehållande grönsaker)
Det verkar som att Åse ”56 kilo” har hoppat på carbnite expressen. Har på sista tiden sett att sökstatistiken på mina inlägg om carbnites formligen har skjutit i höjden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.