Gubbhyllans apelsinsill
Salt & Peppar
Salt & Peppar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Gubbhyllans apelsinsill
  • eller snapssill som jag just döpt om den till
  • 3 cm färsk ingefära
  • 1-2 små morötter
  • 1/2 apelsin (skalet)
  • 0,5 dl ättika
  • 1 dl socker
  • 1,5 dl vatten
  • 1 rödlök 8 kumminfrön
  • 3 stjärnanis 1 msk senapsfrön
  • 8 kryddpepparkorn 2 salladslökar 200 g inläggningssill
  • 1 msk Skansen julsnaps 2011
  • Skala och skiva ingefäran och moroten.
  • Tvätta apelsinen noga, skär loss det gula skalet på apelsinen. Var noggrann med att enbart få med det gula då det vita ger en bitter smak.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.