Rör ner crème fraiche, senap, dragon, Smaka av , salta och krydda med svartpeppar. På bilden har jag serverat med hemlagad klyftpotatis kryddad meddragon
Ugnsbakade endivermed timjan, bladpersilja, apelsinjuice, vitlök och smör – kvartade endiver stekta i smör, vitlök och timjan, därefter kokta och ugnsbakade med bladpersilja i saft av apelsin
Blanda med soja, risvinäger och honung. Tvätta apelsinen och riv ner skalet. Skär tofun i halvcentimetertjocka skivor och lägg i en liten ugnsfast form
Annat är det med denna laxrätt, det är något som man skulle kunna äta dag in och dag ut. ) Skulle bara kunna mumsa i mig rödbetskrämen, men viktigt med lite protein med så då är det bra att även laxen var helt magisk
Smaka av med salt och peppar. Druvorna är klara när de är mjuka och lite skrumpna. Lägg en klick ostkräm på varje blad och toppa med en liten druvklase
Servera med potatis. Blanda sill och crème fraiche. Låt sillen rinna av och skär den i ca 2 cm stora bitar. 2 dl Arla Köket lätt crème fraiche senap dragon & honung
Grillad kycklingsallad med ost och majssås, nachochipsoch. BBQ-sås med vitlök. Lime och basilikasås. Ankbröst med röd vinbärsås, edamamebönor och potatismos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.