När vi lchf-are äter sallad är det väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Det handlar istället om att äta smakrika och matiga grönsaker, gärna med en riktigt mättande dressing
Tack och lov var smaken den raka motsatsen till utseendet - kanonmums. Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det
-------------------. Många undrar nog vad kvarg är och vad det är för skillnad på kvarg och Kesella. Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Vadär syftet med att byta ut vetemjöl mot andra mjölsorter. Det finns otroligt många olika sorters mjöl att köpa i livsmedelsbutikerna och det är lätt att bli förvirrad
Han hade lagat sån därpull-ED biff. Det vill säga sex-åringar som har judoträning. Mitt i mopparna fångar en konversation bland andra mammor min uppmärksamhet
Det finns väldigt lite forskning på detta och många anser till och med att det inte existerar men i och med att intresset för fitness-tävlingar (Figure/Body Fitness, bodybuilding, Fitness) och antalet tävlande ökar börjar det bli mer och mer vanligt och jag tycker det är dags att man börjar prata om det även i Sverige
De goda bakterierna i magen har bland annat som uppgift att producera B-vitaminer, vitamin-K, skapa enzym för nedbrytning av mat och är väldigt viktigt för att aktivera immunförsvaret och förhindra tillväxten av skadlig och patogena bakterier så som parasiter och svampinfektioner
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
En sådan dag som idag var jag tacksam att jag inte somnade på bussen hem, och därmed slapp vakna med ett ryck, i plötslig rädsla för att - ve och fasa - ha åkt för långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.