Idag tog jag tillvara på en del av köttfärssåsen och använde i en pastagratäng. Jag brukar göra pastagratäng med överbliven köttfärssås som blir lite olika från gång till gång beroende på vad jag råkar ha hemma att piffa upp med
De som brukar hänga i vårt kök minns kanske att vi för ett tag sedan bjöd på ett inlägg och recept med lite annorlunda styckningsdetaljer som vi provat
Andra bullar, fortfarande med kanel och kardemumma …. Jag blir så irriterad när jag bakar. Kanske för att jag hatar att baka, men ändå gör det som någon form av manisk handling
Förra veckan var jag ju inne på det där med Ingefärspepparkakor. Ni minns nog det gamla receptet från Prinsessornas kokbok som efterfrågades av en läsare
Ja mina vänner, då var det dags för mitt andra bidrag till "Grönare högtider". Som jag berättat innan så är det ju påskrecept det handlar om nu och om jag får säga det själv så är ju i alla fall färgerna på den här härliga förrätten väldigt "påskiga"
Den andra vinnaren i semmeltävlingen är nämligen inte så mycket en fastlagsbullevariant som en semmelinspirerad efterrätt inskickad av Linus Holmlund – semmeltiramisùn
Inte så illa improviserat, med andra ord. Andra bullar. Om vi nu kan hålla på och laga försvenskade varianter av fransk, italiensk och thailändsk mat - då kan jag väl laga en svenne-variant av turkisk mat
Det här är den andra smörgåstårtan som min mamma beställde. Den andra är gjord på bredbar leverpastej, smörgåsgurka, turkisk yoghurt, majonäs och salt och peppar
Det är gott med kålchips, men ännu godare med stekta småblad av asiatisk kål. Det här kommer vi snacksa mycket på den närmsta tiden är jag övertygad om
Nu du Gustav Erikson, äntligen har jag hittat grynkorv igen. För er som missat det, så provar jag ju många olika sorters korvar, och den 26 oktober förra året testade jag grynkorv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.