Som jag skrev i tidigare inlägg så har Anamma släppt två nya produkter. Vegobullar och Vegoburgare. Jag testade Vegobullarna idag med klassiska tillbehör, så som pressgurka, rårörda lingon och potatis
325 g Anamma vegofärs (också ett jättebra svenskt märke, som dock måste ta sig samman ang. 325 g Anamma vegofärs (också ett jättebra svenskt märke, som dock måste ta sig samman ang
300 g vegofärs (jag använde anammas). 300 g vegofärs (jag använde anammas). Ibland har man bara en av de där dagarna då man inte pallar stå och laga mat i flera timmar, men kanske ändå vill käka något riktigt gott
Ho-ho-ho, tomten önskar eder alla en riktigt grön jul. 5 dl blötlagda röda linser ( i blötlagd volym)2 rödbetor2 klyftor vitlök1 grönsaksbuljong1 msk soja kinesisk1 msk soja japansk5 cm finhackad purjo2 msk sesamfrönågra korn grönpepparannars svartpepparBlötlägg linser i någon timme
*** I annonssamarbete med Anamma ***. Just därför har jag teamat upp med Anamma som är just ett av de företagen som just nu ligger i fronten och driver på utvecklingen för vad som är möjligt att göra med växter på tallriken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.