Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i filen och kaffet och blanda det med äggsmeten
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
I veckan bakade jag en omgång av de här underbart sega american cookies. Egentligen föredrar jag varianten utan havregryn, men de här var inte dumma de heller
(Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen. Vispa droppvis in olja till en fast och krämig dressing
Ååååhåh bästa frukosten innan skolan på läääääänge. Hade typ två timmar över på morgonen så passade på med att göra Amerikanska pankakor till mig och syrran
Orginaleceptet hittade jag från Tidningen Hembakat. Ja hej. JO det är sant. Ett nytt inlägg. Wow, eller hur. ) Det är så här, ibland slår det till som en blixt från klar himmel, att nej nu vill jag göra ett blogginlägg
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
Sätt ugnen på 175 C. Sila ner mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt i en skål. I en stor skål vispa smör, farin och strösocker tills luftigt, tillsätt äggen och vispa ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.