Den har allt som en chokladkaka kan innehålla. Aaah den är så fantastisk i smakerna och såååå god. Det går inte att beskriva den mer än så för att den måste du smaka för att förstå
Man kan använda glutenfria digestive-kex om man vill göra en ”vanlig” botten som också är glutenfri men det blev rätt så häftigt med en annorlunda botten
Ett seminarium väntade mig idag under eftermiddagen. I grupper skulle vi diskutera artiklar som delats upp sinsemellan och svara på ett antal bestämda frågor om dem tillsammans
Resultatet är en frusen cheesecake med citron, vanilj och dulcedeleche, supersmarrig är den. Så jag gjorde något jag inte gjort på väääldigt länge, frusen cheesecake
Skeda upp smeten i cupcakes-formarna. Små cheesecake cupakes med salt dulcedeleche. Underbart härligt så här på våren men bara jobbigt när jag ska fotografera
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med DulcedeLeche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.