Cream cheese och dulche deleche passar fint ihop, och det blir en perfekt söt-syrlig balans. Blanda cream cheese, ägg, dulcedeleche salt och gelatinblandningen i en skål
Ett seminarium väntade mig idag under eftermiddagen. I grupper skulle vi diskutera artiklar som delats upp sinsemellan och svara på ett antal bestämda frågor om dem tillsammans
Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja, så gott är det. Cheesecake med vanilj, dulcedeleche och pepparkakskross, som "cheesecake-pops" dvs cheesecake på pinne
Dulcedeleche heter resultatet man får om man kokar en konservburk med kondenserad mjölk i två timmar och har ni inte gjort det än så är det baske oss dags
Försvinnande god tårta. Så dengillades. Vispa den länge så den blir riktigt tjock. Grädda i 140 grader i 1 timme och 45. 1 burk med kondenserad mjölk, jag köpte färdigkokt, annars får man koka själv. 4 dl grädde. 2 liter jordgubbar (lägg även jordgubbar emellan dulcedeleche och grädden). 140 grader. 4 dl grädde. 2 liter jordgubbar
Dulcedelechen vi användt är varken baking eller classic utan vår ice cream dulce. Vi tyckte att det nu var dags att vi fick till ett eget recept på en frusen cheesecake
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.