Påefterrättsbordetpå julafton hade vi även cheesecakepops. Vi frös in cheesecake smeten i plastmuggar och stoppade i halva grillpinnar i varje och innan servering lossade vi cheesecakepopsen från muggen genom att låta varmt rinnande vatten tina upp den lite grann så vi kunde få bort plastmuggarna
Ett seminarium väntade mig idag under eftermiddagen. I grupper skulle vi diskutera artiklar som delats upp sinsemellan och svara på ett antal bestämda frågor om dem tillsammans
Blanda ihop cream cheese medDulcedeleche till en slät smet. Här kommer ett recept som ni bara måste prova och lova att ni testar demmed svenska jordgubbar när det är säsong för det
Resultatet är en frusen cheesecakemed citron, vanilj och dulcedeleche, supersmarrig är den. Lägg digestivesmulorna i botten av en sockerkaksform och varva sedan med smet, dulcedeleche och smulor, avsluta med smulor längst upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.