- Alltså, seriöst. Enda anledningen är väl att de vill ta allt svart. - Ursäkta. Och vår målsättning är alltid ”Himmelskt gott men ändå jordnära” för vi är inte bara närmast himlen utan ser även alltid till att använda de bästa råvaror för att du skall få en upplevelse både för gom och själ
E-postadress. Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor. Låt cheesecaken via i kylskåp till nästa dagToppa med Monin Caramel Sauce och Oreokakor
Nästa gång jag gör den här goda gratängen ska jag testa någon annan smak som t. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
TwitterPinterestRedditTumblrFacebookSkriv utE-postGoogleMerLinkedInGillaGilla Laddar. 2-3 dl riven ost, gärna lagrad. Häll alltsammans i en ugnsfast form, strö över riven ost och gratinera mitt i ugnen på 200° i ca 20 minuter. 2-3 dl riven ost, gärna lagrad
3-4 fläskkotletter gärna med ben (700-800 g). 600-700 g potatis helst mjölig. Börja med att krydda kotletterna på båda sidor med spiskummin, chilipulver och svartpeppar men inget salt ännu
Tillsätt sedan mjölk och arbeta ihop allt till en deg. 15-20 minuter. Lagom tills vi skulle sätta igång med middagen så upptäckte jag vad det var jag glömde köpa hem när jag var i väg tidigare, nämligen jäst
Allt börjar med en bra botten - pajbotten. Pajdeg (60 min varav 12-18 min i ugn och 30 min vilotid). 2 msk vegetabilisk olja + 4 msk kallt vatten. Grädda sedan i ugn i 12-18 min, tills pajen fått lite yta. veganskt, Pajdeg (60 min varav 12-18 min i ugn och 30 min vilotid). 4 msk kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.