Värm upp grädde och creme fraiche i en kastrull och smaka av med ajvar, salt och peppar. Vi gillar falukorvsrätter här kommer en som har blivit en vardagsfavorit, krämig och god
Värm upp en kastrull med grädde, creme fraiche och smaka av med ajvar salt & peppar. Skiva falukorven tunt och fördela ut över pastan och klyfta tomaterna och fördela ut
Tillsätt osten i såsen och smaka av med salt och peppar. Stek falukorven gyllene i smör. Lägg ut korven i ugnsfast form, stryk ett tunt lager senap på varje skiva, toppa med äpple och lök och häll till sist över ostsåsen
Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Servera med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter. 500 g falukorv. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 5 dl pepparrot färskriven Servera med. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form
Servera med kokt falukorv och potatismos. Blanda matlagningsgrädde med kycklingfond i en kastrull. Vispa såsen medan den kokar upp och låt den sjuda ett par minuter
Gör samma sak med löken. Skiva falukorven och stek i smöret i en stekpanna. Lägg hälften av korvskivorna underst i en medelstor ugnsform och lägg på äpple och lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.