Agnolotti med kronärtskocka, Grevé och pinjenötter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 gram pastadeg , färsk
  • 2.5 msk smör
  • 1 citron(er)
  • 15 st cocktailtomat (er)
  • 1 tsk salvia
  • 150 gram kronärtskocksbottnar
  • 25 gram kesella
  • 50 gram Grevé, riven , Smakstyrka 8-9
  • 0.5 tsk citronskal, rivet
  • 1 msk hackade örter , tex salvia, basilika eller persilja
  • 1 krm vitlök(ar) , riven
  • 1 salt
  • 1 svartpeppar
  • 50 gram pinjenötter
  • 1 tsk smör
  • 1 tsk flytande honung
  • 1 tsk rosmarin , repad
  • 1 nypa(or) flingsalt
  • 1 Grevé , 28 %, smakstyrka 9

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.