Strö över lite kanderade skal med hjälp av en gaffel och ringla över en aning av sockerlagen. Han blandar smaker på ett sätt jag aldrig varit med om förut
Som ni kanske vet så är jag en sucker för det här med mattraditioner och säsongsbetonad mat. Även när de rör sjukt köttiga grejer som jag egentligen inte riktigt befattar mig med i övrigt, typ att grilla på somrarna eller att svulla i kräftdjur i slutet av sommaren
Vi delar både ledsna och glada stunder med varandra. När jag pratade med min kära farmor häromdagen berättade hon att hon hade simmat i sjön nedanför deras hus
Blanda kronärtskocka, tofu, granatäppelkärnor och bovete på en tallrik och ät. En sak som jag äter ofta i Italien, men som inte direkt tillhör vanligheterna bland gurkor och tomater hemma på ICA (ochdärmed är rätt svåra att få tag på i Sverige) är kronärtskockor
Hit kan du förbereda några timmar innan men det går bra över natten med. En av fördelarna är att du kan marinera grönsakerna dagen innan och då går det otroligt snabbt att göra salladen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.