Ingredienser Portioner: ca 12 bitar Kladdkaka 150 g smör (+ lite till formen) 4 ägg 4 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 4 - 5 msk kakao 2 dl vetemjöl (+ lite till formen) 1 nypa flingsalt 10 - 15 bitar after eight Tryffeltopping 3/4 dl vispgrädde 300 g mjölkchoklad after eight bitar Till servering vispgrädde Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad iMat 20 % rabatt Oatly 2,5 dl Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5:- Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Bryggkaffe 12:- Rabatt Lavazza 340 g Mer info Ladda kupong
Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Ingredienser (aftereight-kladdkaka). Resultatet blev den här drömgoda kladdkakan med after eight. After eight-choklad gör sig verkligen så himla bra i bakverk
Bryt after eight i mindre bitar och rör ner så de smälter. ½ platta after eight. After eight-pannacotta 2 port. 3 plattor after eight. 1 platta after eight. Garnera med 1 msk vispad grädde på varje, lite kakaopulver och ½ platta after eight. 3 plattor after eight. 1 platta after eight
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.