Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Kakan är en blandning mellan vanlig kladdkaka och mississippi mud cake
Botten. Mixa digestivekexen till ett fint pulver. Smält smöret och blanda med kexsmulorna. Tryck ut kexmassan i botten av en rund form och grädda i mitten av ugnen i 175 grader (vanlig ugn), 160 grader (varmluftsugn) 10 min
När jag väntade vårt första barn, för ca 23 år sedan, mådde jag illa av kaffe så jag slutade att dricka det och har faktiskt inte druckit det sedan dess
Får jag fresta med en såkallad tigerkladdkaka. Denna specialkladdkaka har en smakkombination av banan, mazarin och choklad, och detta vet jag av lång erfarenhet är otroligt lyckat och gott tillsammans
165 g ägg, rumstempererade [3 st] 170 g strösocker [2 dl] 150 g smör 200 g vit choklad 120 g vetemjöl [2 dl] 5 g vaniljsocker [2 tsk] 3 g salt [0,5 tsk] 1 citron, zest ca 100 g röda vinbär ca 0,5 dl kokos, till formen florsocker, till servering
Smaskens är bara förnamnet. Finns inte mer att tillägga. punkt. Övergrädda inte kakan bara. den ska vara mjuk i mitten och dumlekolan så där seg att den
Favoriter i repris eftersom det ändå är KLADDKAKANS DAG. Här kommer ett favorittips från mig om du äter LCHF men vill ändå baka (världens godaste) kladdkaka utan tillsatt socker
Den här goda kladdkakan med vit choklad och saffran gjorde jag till bokklubbsjulmiddagen, och eftersom jag hade lite tidspress när jag fixade med middagen blev allt inte helt perfekt
Kladdkakor,. Kladdkakor,. Saffranskladdkaka med vit choklad och mandelmassa. 26 november 2014 @ 12. 14Hittade ett recept som jag kände att jag verkligen var tvungen att testa