Skala och hacka lökarnaoch fräs dem i lite smör. Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötköttsom helst och det blir ändå väldigt mört och fint
När steken är klar skär du den i mindre bitar och lägger sedan ner köttet i grytan. Eventuellt kan du hälla på lite köttsaft ifall du vill späda rätten eller få lite mer sås
Hacka lökenoch fräs den i oljan. Detta är en grytasom vi hittat receptet till på vegomumsDet är en ganska snabb, enkel ochgod rätt, och så är den vegetarisk också
Grytan var god med mycket smak och riktigt mört kött. Låt koka under lock tills köttet är mört. Nuförtiden skulle vi nogdessutom tala omnordafrikanskt, sydafrikanskt eller västafrikansktosvom de olika köken i Afrika för de skiljer sig åt beroende på geografinochlokalaråvaror samt varifrån de fått influenser när det gäller det kulinariska
Fräs löken i matfett i en stor kastrull. Häll i buljongenochkoka upp. Häll av buljongenoch spara den. Tillsätt tomater, tomatpuré, kokspadochkokosmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.