Glasyren gjort av bit choklad ochlingonsylt var pricken över i och fick dessutom en fin lila färg. Planerar för fullt inför glöggfikat och kände att jag i år ville testa att göra en mjuk pepparkaka istället för de vanliga hårda
Garnerna med florsockerglasyr och frusna lingon. Hoppas att det är många av er som just i denna stund sitter i soffan med en kopp glögg och njuter av lugnet
Ta fram glasen med moussen. Häll strösocker på en tallrik och rulla lingonen i sockret. Rör ihop och låt vila till sockret löst sig, rör lite då och då
Innan servering smular du över ett par pepparkakor och strösslar medlingon. Efter att jag och A igår kollat in både julgranar och stjärnor på Ica Maxi och tjuvsmakat på lussekatter fick det blir en julinspirerad efterrätt igår kväll
mascarpone med vaniljsockret. Smörj och bröda en form. lingonsylt. Dekorera med små. Vispa ägg och socker. pepparkakor eller varför inte lite frostnupna lingon
Toppa medlingonoch en delad pepparkaka. Avsluta med kräm. Blanda lingon, florsocker och vaniljsocker. Vispa färskost, grädde, florsocker och vaniljsocker fluffigt
En pepparkakscookie fylld med dulce de leche och toppad med sockrade lingon . Och inte vilken Cookiecup som helst, utan en som både doftar och smakar av efterlängtad jul
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.