Men med några enkla medel blir det här både nyttigare, saftigare och mer hållbart. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Förvara dom i en tät plåtburk eller vad som helst som inte släpper in fukt för då blir dom mjuka. Knåda degen smidig och strö bakbänken rikligt medbovetemjöl när du börjar kavla så du inte behöver bli irriterad över dom ogräddade kakorna som förlorar fasongen och fastnar
Lägg med hörnen nedåt i bullformarna så att den släta sidan kommer uppåt. Har ni möjlighet att beställa hem Mix per dolci från Senza Glutine så är det mitt absolut favoritmjöl till alla former av vetebullar
Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. knappt 3 dl ljus naturligt glutenfri mjölmix. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.