Stek köttet i minder skivor, krydda. Idag blir det en väldigt enkel men otroligt god fläskfilé gryta, det är alltid gott med grytor och de blir likagoda när man värmer dem
The mind of a Chef på Netflix. Jaghar helt och hållet fastnat för serien DavidChang. David Cheng har rötter i Japan och man får följa med honom runt i på olikarestauranger - både i Japan och USA - och dessutom får man en inblick i hur han och hans kollegor tänker kring mat
Det på minde väldigt mycket som risifrutti, fast det var inte till hälften så mäktigt som det är. Måndag och eftersom jag blev lite tjatig igår med alla färsrätter, kör vi lite på frukost eller mellanmålidag
Skär fisken i mindebitar och placera i en ugnsform. Nu är det dags för lite fisk igen, bra det. Jagönskaratt vi åt fisk ett par gånger i veckan men tyvärr blir det inte så ofta som jag vill
greatminds think alike. När jagkikade in hos Mårtenssons för någon dagsedan så bjöd de på receptet på en kreolsk gryta de ätit och sammadag skulle de äta revben
/ Klipp marshmallown i mindrebitar. This recipe just completely slipped my mind. Made these sweet cookies together with my brother’s girlfriend (and my dear friend) Alexandra, this summer
Skär köttet och späcket i minderbitar, dela på lökarna och kör det genom köttkvarnen. Späck, köttkvarn, korvhorn, fjälster, snöre, kladd och en gnuttadesperation
Jättemumsigt julgodis med nötter, dumlekolor och marshmallows. INGREDIENSER600 g mörk blockchoklad 2 påsardumlekola2nävar mini marshmallows eller stora som klipps i minderbitar3 dl saltacashewnötter 1 dl skaladepistagenötterGÖR SÅ HÄR. 600 g mörk blockchoklad. 2 påsardumlekola. 2 nävar mini marshmallows. 3 dl saltacashewnötter. 1 dl skaladepistagenötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.