Här är min variantmed ännu godare (än originalets) chokladglasyr. Nu harjaginhandlat den underbara boken "A piece ofcake" - Leila Lindholms favoritbröd och bakverk
TastyHealth är den jaghittarmestinspiration hos vad gäller sådana här grejer menAnnie och Vevve är också duktiga på attexperimenterafram både nyttiga och smaskiga grejer
* Kokossmör (coconutbutter eller creamed coconut) kan du göra själv genom attmixa kokosflingor till smör (eventuellt med lite kokosolja för atthjälpa på traven)
Fyll skaletmedbärblandningen och strö över havretoppningen. Vi hade lite lingon och blåbär som måste användas, så jagkonsulteradegenastLeila Linholms A Piece ofCake, där jaghittadeföljande recept som verkadelovande
Allaälskar den tårtan när äter man för första gång mankankännasmak och doftavapelsin i munnen, det är söt, lite sur och jätte mycket gott heheh och mankandekorera som man vill
En morgonrutin jagbrukarköra stenhårt med så här års när förkylningarekar runt varje hörn är attsvepa i mig denna ”wakeme up shot” som innehåller citron, ingefära och äpple
Börjamedattsmula ner kakan för hand eller med hjälp av en matberedare. Efter atthasurfat runt på bakerellas blogg heladagen kunde jag inte längre hålla mig utanvar tvungen atttillverkaminaegnakakklubbor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.