Mug cakes är väldigt enklaattgöra och går attvariera i oändlighet. TastyHealth är den jaghittar mest inspiration hos vad gäller sådana här grejer men Annie och Vevve är också duktiga på attexperimenterafram både nyttiga och smaskiga grejer
häromdagenbakadejag mitt första surdegsbröd. -) recept på hur man gör sådana finns det många som har gott om, jagtipsargärna om pain de martin som ju helt uppenbartkansinasurdegar
Vi hade lite lingon och blåbär som måste användas, så jagkonsulteradegenastLeila Linholms APieceofCake, där jaghittadeföljande recept som verkadelovande
Allaälskar den tårtan när äter man för första gång mankankännasmak och doftavapelsin i munnen, det är söt, lite sur och jätte mycket gott heheh och mankandekorera som man vill
Pieceofvinbärskaka. Som sagt, det blir mycket bakning när det är sisådär väder ute. I söndags när P spelade golf och jag hängde med tjejerna så bakade vi dessagodingar
Det är allt som oftast det som inte finns som skapar ett "behov" efter någon avminaandrabebisar. Om någon, mot allförmodan och dennes bättre vetande, skulle be mig om ett liknande råd så skulle det bli "You can never have too many recipes with chocolate, peppermint or on carrotcake"
I’ve been reading on a couple of blogs aboutacarrotcakeoatmeal. I didn’t have everything that I needed for the recipes that I had seen online, so I made my own version (andof course all the ingredients aresubstitute-able for whatever you haveat home…)
Tiger Cake is a true Swedish classic. Most kids love it, and it’s easy to make. Spongecakes in general is a huge hit, and in our house we make them all the time
Massorav bilder och recept efter hoppet. Bottnarna i min tårta blev en klassisksockerkaksbotten eftersom att den är stabil och jag är rätt hårdhänt mot minabottnar
Tävlingen Cakeof Sweden varjag juh bara tvungen attdelta i. Det blev en cheesecake. ) har väl tagit mig några veckor attkommafram till vadjagskahitta på för något
"Lindasbakskola" (Tidningen Hembakat) levererarvarje gång. ) Enkelt och bra recept. Jag följde Lindas tips attskärakakan i rutor innan frosingen lades på, vilket gjorde det betydligt mindre kladdigt när kakan slutligen skulle läggas på serveringsfatet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.