Därför harjag bestämt att det är sommari Sjöstaden idag. Jaghar en BrillatSavarin som börjar mogna och en onödigt god bit färsk Pecorino som jag hör ropa på mig från köket
Det känns väldigtroligt att jagi dag "vågade" testa detta franska projekt. Det har länge stått på minatt-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga harvarit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Inatt sov jagäntligenikapp allt jag förlorat i veckan, om man nu kan göra så. Veckan som gått harvarit allt för hektisk, det är roliga saker blandat med måsten men det har gått för fort
Jaghar försökt googla på namnet och kommit fram till att det är en turkisk maträtt, men Samos är ju bara ett stenkast (ett långt sådant) från Turkiet, och är, enligt en bekant som bor på Rhodos, ungefär som vår pyttipanna, alltså att man tager vad man haver
Som såklart min kloka mormor sa att jag skulle spara, för de kanske kan komma tillanvändning, när jag nån dag ijuni frågade om jag skulle köra på tippen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.