Skulle man ha annat för sigijuletider och intehinna / orka stå och göra massa små pinnar kan man ta samma recept men byta form tillvanligaklassiska bullar ala kanelbullestyle och lägga i pappersformar
Så minvariant utav den klassiskaris ala maltan gör jag på kvargistället för den feta grädden. Visst har vi alla en speciell rätt som bara måste måste stå där på julbordet år efter år
När är det för tidigt att börja med julgodis. Jag som planerar jul iapril har möjligtvis en något skevt inställning men nu tycker jag att det är hög tid att fylla en burk eller två med något riktigtjulsliskigt sött inför glöggmyskvällar och adventsmingel
Ännu är det glöggmys högt som lågt men där någonstanns imellandagarna börjar glöggkoppen kännas minst sagt missplacerad och en glöggslatt eller två blir lätt kvarglömdi kylskåpet till dess att någon orkar ta steget och vaska det sistai flaskan
Några julkort skickades det aldrig, större delen utav julklappshögen ligger fortfarande oinslagen och än har ingen sett röken utav någon nygrillieradjulskinka
Nu är tiden knapp och det är inte många dagarkvartill den stora dagen. Ska sanningen fram så tycker jag att vörtbrödet är julens stora stjärna när det gäller bröd
Inte en helt ovanlig syn såhär tre dagarinnan jul, eller hur. Godis,. julgodis,. Permalink •. Nu är viminsann så nära julafton att viriktigt kan känna doften utav tomten och hans renar
Putsa fläskkarrén och späcka köttet med hälften av katrinplommonen. Lägg din späckade fläskkarré i en ugnsform med den feta sidan upp och stickin en stektermometer där det är som tjockast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.