Det där med att blogga under jul”ledigheten” är rätt så överskattat, tycker ni inte. Dock hinner man med annat när man INTE författar inlägg, det har jag nu förstått efter ett par späckade dagar på resande fot
Peel and top & tail the carrot, then slice very thinly. Blitz the rest of the ingredients together for 30 seconds or so, until you have a thick marinade. Place the carrot and marinade into a dish, mix together so that all of the carrot slices are coated, and set to one side for 30 minutes. Heat your oven to 200°C/400°F. Place the carrot strips side-by-side on cookie sheet (line it with parchment or a silicone mat if it’s not non-stick), spread the rest of the marinade evenly over the strips, and then bake for 15-25 minutes, depending on how crispy you want your ‘bacon’ to be
I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed. Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering
Så god. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg
God middag. Hur står det till så här dagen efter "Egon". Detta är så vansinnigt gott. Man kan servera den med en god vaniljglass eller tex med vaniljpannacotta som jag fick inspiration till från Danel Roos kokbok
GoogleFacebookTwitterE-postSkriv utPinterestMerTumblrLinkedInGillaGilla Laddar. ) Dessutom har jag kokat ihop en tokläcker fransk köttgryta på högrev, svamp, apelsin och annat smaskelimumsigt, men den får ni vänta på till nästa inlägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.