Bred ut blandningen på formens botten. Smörj kanterna i en form med löstagbar kant (ca 24 cm) och kläm fast ett bakplåtspapper i botten. Vispa äggvitorna till fast skum och tillsätt 1 dl socker efterhand. 3 äggvitor
Mixa de tinade ärtorna och rör ned tillsammans med potatisen. Häll av fiskspadet från formen och strö över räkorna och gratängsåsen "Middagsklart" från Abba
Nu myser vi ner oss i soffan efter en hel dag på baksidan med sol, vattenpistoler å bus. Forma biffar (blöt händerna mellan varje biff så fastnar det ej på händerna) å stek i medelvarm pannaStek i det som känns bäst (vi använde milda culiness, men det funkar med vilket fett som helst)
Ha ner hela smeten i pajformen. Receptet är ur Två systrars söta av Lisa & Monica Eisenman, 2005Pajdeg6 dl vetemjöl6 msk socker300 gram smör/margarin - laktosfritt alternativ finns2 nypor salt3-4 msk iskallt vattenKör alla ingredienser tillsammans tills det är en fin deg. Ta hälften av degen och tryck ut den i en pajform, sätt in i kylen i minst 30 minuter
Separera äggulorna från äggvitorna. Fyll espressokoppar med chokladsmeten och ställ dem i en ugnsform. Jag gjorde i crème brule formar, räckte till 10 st
Resultatet – kladdkakan todiefor. Jag ville prova att göra en kladdkaka med proteinpulver i, så jag googlade och hittade ett recept på Bodystore som jag utgick ifrån och modifierade efter min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.