Fyll på med isbitar. ca 1,5 liter. 1 flaska mousserande vin. 5 dl fruktsoda. Perfekt för vårens och sommarens fester ca 1,5 liter. 1 flaska mousserande vin. 5 dl fruktsoda
Fyll upp glasen med lingon, lingondricka, citron, sockerlag och is. Toppa med ginger ale och servera. Ingredienser 16 cl vodka 2 msk ingefära, riven 2 dl lingon, frysta 4 dl lingondricka, drickfärdig 8 cl citron, pressad 12 cl sockerlag, se recept is 4 dl ginger aleDrink med lingon och ingefära – gör så här
Fyll upp glasen med lingon, lingondricka, citron, sockerlag och is. Toppa med ginger ale och servera. Ingredienser 16 cl vodka 2 msk ingefära, riven 2 dl lingon, frysta 4 dl lingondricka, drickfärdig 8 cl citron, pressad 12 cl sockerlag, se recept is 4 dl ginger aleDrink med lingon och ingefära – gör så här
Ta ut sorbeten och vispa den skummig med el-visp. Dekorera med en jordgubbe och citronmelissblad. Servera genast medan vinet talar och sorbeten inte smält alltför mycket
Lördgaskväll i födelsestaden (Jönköping). Efter en lång vecka är jag lite för trött för att göra något som kräver någon större insats så det kommer bli en synnerligen lat kväll framför TV
Det är lite vanskligt och det gäller att ha hållbara flaskor vid jäsningen, jag använder gärna gamla flaskor med patentkork eller de franska lemonadflaskorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.