se, och den enda modifiering jag har gjort är väl egentligen bara att lägga till ingefära i pajskalet och toppa med annat än de röda vinbären som föreslogs i orginalreceptet
Häll upp vinbärsgelén i väl rengjorda, varma burkar och förslut direkt. Recept till 1 liter färdig vinbärsgelé. Koka 1 liter vinbär med 1 dl vatten i 15 minuter under lock i en kastrull. 1 l vinbär , röda, svarta eller vita
Koka vinbär med vatten. Mosa lite i vinbären så att saften kommer ut ordentligt. 5 dl vitavinbär. Lägg "vinbärssaften" i en kastrull tillsammans med smör och 1 dl socker. Vispa ägg och 1 dl socker poröst och blanda med vinbärskrämen. 5 dl vitavinbär
I dag bjuder jag på vita kärleksmums, eller snoddaskaka med vit choklad som man också kan kalla dem. För att enkelt få den vita chokladen riktigt finhackad – nästan mald – är ett smart tips att köra den i en mixer
Vispa ägg och socker, smält smör och den vita chokladen. Nu svämmar våra vinbärsbuskar över av vinbär. Så igår bakade jag denna kladdigt goda vinbärskaka
Men det var goda vita kroppkakor som jag serverade min kära svärmor med lingon och smör. Bilden nedan la jag ut på kryddburkens facebook under rubriken â€Gissa maträttenâ€
Kokos och svarta vinbär är gott ihop. Du kan även göra den med röda vinbär eller blåbär. 75 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 3 dl vetemjöl 2 dl svarta vinbär 1 dl kokosflakes. 2 dl svarta vinbär
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
4-5 dl vita bönor (som ensamrätt 5-7 dl). Lägg bönorna i blöt över natten (12 timmar). Häll av blötläggningsvattnet och koka bönorna i så mycket vatten så det täcker med salt och kryddbukett ca 45 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.