Raw Vegan choklad-avokadomousse. Denna mousse är helt vegan och raw, innehåller endast 4 ingredienser, är mycket enkel att göra och fantastiskt god. 4 dadlar. 4 dadlar
I dessa vackra glasskålar från Room99 så gömmer sig nämligen vegansk och raw kokosglass som är serverad med dadelsirap, kokosflingor och karamelliserad surdegscrisp. 3-4 portioner. 4 st surdegs- thin crisp. (ca 8 dadlar räcker för 3-4 portioner). 3-4 portioner
instagram 100kitchenstories. Sista lugna morgonen på balkongen med medelhavet som utsikt. Sista frukosten med färska ingredienser som har otroligt mycket smak
Raw veganavocado green boost nice cream. Den dagen, den 12 maj, så serverade jag mig själv vegan havregryngröt som var garnerad med vegan40% proteinrik müsli, ekologisk kiwi, ekologisk banan, ekologiska bipollen och min enkla och mycket goda avokadoglass
Five seeds flatbread (gluten free, vegan, paleo). avocado mashed with a squeeze of lemon juice. I instantly fell in love with the seed bread, originally baked as little round buns, but I sometimes like to make it into a flatbread like in this recipe
Vegan raw Avokadokräm med hemmagjord chokladgranola och garnering. instagram 100kitchenstories. Tiden går så snabbt, och denna helg är det ju till och med dags för Halloween
Men om jag byter ut Halloweennamnet och namnger denna efterrätt "Vegan chokladkräm med karamelliserade chokladhavregryn och thin crisp" så låter det en hel del godare eller hur
Boil the potatoes with bay leaf until fully cooked. Season to taste with salt and pepper. Finally chop the dill, add it to the pan with mushrooms, mix and take off the heat
The post Vegan sweet potato pie with coconut cream appeared first on Sofia von Porat. This version is completely vegan but tastes just as good as any other sweet potato pie
Sprinkle it lightly with sea salt and set the bowl aside. Season with salt and pepper. Purée the mixture until smooth (beware of hot steam escaping from the top of the blender), then season with salt and pepper to taste
Något jag har börjat märka efter detta är att jag har börjat uppskatta detta hamburgare-koncept mer och mer, och idag som start på en ny vecka och nya möjlighet, så tycker jag vi ska starta grönt och hälsosamt - med en vegan avokadoburgare
Den är vegan, fri från socker, gluten, laktos, ägg, nötter. "Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Häromdagen gjorde jag en busenkel broccolisoppa - som var vegansk dessutom. Denna soppa är alltså vegansk, har en god smak från basilika och om du vill kan du även lägga till en pressad vitlöksklyfta till soppan
Smörj och bröa 2 runda former (24cm dia. Vispa smör och båda det bruna och vanilga sockret lätt och fluffigt (ca 4 min). Låt svalna i ca 45 min. Dela bottnen i mitten (4 delar samanlagt) och fyll varje lager med frosting och avsluta med frosting och valfri dekoration. alltså 4 tsk). 4 stora ägg. 40 g mörkchoklad
This time, I made a vegan aioli which was very good and I served it with my sweet potato bean balls. I like to have them in salads, with veggie patties, hamburgers, in tortilla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.