3 kg färskpotatis5 paprikor skuren i strimlor3 färska rödlökar med blasten kvar10 vitlöksklyftor av färsk vitlök med skalet kvar1 dl olivolja1/2 dl balsamvinäger2 tsk flingsalt2 tsk sockerSvartpeppar från kvarn1 kruka färsk timjan, halva på efteråtTvätta färskpotatisen, här tvättas den i basken utomhus med hjälp av högtryckstvätten al'a Moberg. 3 msk ekologisk soja1 rågad msk ekologisk honung4 msk ekologisk olivolja1 påse ekologisk grillkrydda1 pressad vitlökSaltBlanda till en tjock krämig marinad och häll över köttet. 3 kg färskpotatis. 3 färska rödlökar. 3 msk eko
Jag spacklade tårtan en gång och lät en stå i kylen 30-60 min. Lördagen den 11 augusti 2012. När jag fick frågan från min syster om jag kunde tänka mig att göra deras bröllopstårta var det med blandade känslor jag tackade ja
300 g getost. 300 g getost. Till den grillade fläskfilé som vi åt förra fredagen testade jag att göra Systrarna von Sydows sommarsallad med marinerade jordgubbar
Jag har en syster, som är helt fantastisk på många vis, bl a är hon lika odlingstokig som jag. Planen var att vi skulle gå på trädgårdsmässan tillsammans i fredags, men syrran blev dålig och själv blev jag uppringd av en dum och arg kund som skrek på obegriplig "skånsktyska"
Ingredienser2 nävar gröna ärtor 1 näve mandlar 1 näve solrosfrön 0, 25-0,5st vitlöksklyfta 3 msk RapsoljaVatten SaltPepparMixa alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. 3 msk R
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.