3 tsk (15g) hasselnöts- eller mandelsmör. 3. varför inte vara lite crazy och ta 2 kakor och toppa med pumpa & kanel froyo. Blanda ihop och ställ in i frysen i ca 30-45 minuter, rör om var 15. 261 kcal6 g kolhydrater23 g protein16 g fett. 3 tsk (15g) hasselnöts- eller mandelsmör
glutenfria,. sockerfria. mjölkfria,. Publicerat 2015-03-15 19. Här hemma har det varit kalas i dagarna 3. Jaja, vi är rätt möra efter 3 dagars kalasande
2/3 deciliter kakao. 4,5 deciliter mandelmjöl (eller malda kokosflingor*** + 1 tsk psylliumfröskal (fiberhusk)). 1,5 msk snabbkaffe+3 msk varmt vatten eller 1 avsvalnad dubbel espresso (valfritt). *** Du “mal” kokosflingorna genom att köra dem i en matberedare i ca 2-3 min. Placera äggulorna i en separat bunke med resten av honungen eller agaven och vispa hårt med elvisp (det går bra att använda samma visp som till vitorna utan att tvätta den men inte tvärt om) i 2-3 minuter eller till en tjock och krämig konsistens. 2/3 deciliter kakao. 4,5 deciliter mandelmjöl (eller malda kokosflingor*** + 1 tsk psylliumfröskal (fiberhusk)). 1,5 msk snabbkaffe+3 msk varmt vatten eller 1 avsvalnad dubbel espresso (valfritt)
Rör det mjölkfria margarinet pösigt i en annan bunke. Vispa sedan i omgångar ner florsockerblandningen varvat med den mjölkersättning du valt i det mjölkfria margarinet
Fler tips på fyllningar (obs ej mjölkfria i recepten). Lindhas laxröra serveras också på caféet som den är med frökexen som tillbehör, det är en väldigt god kombination
Ett enkelt och gott recept på tunna, frasiga, naturligt glutenfria pannkakor utan mjölmix. Glutenfria mjölmixer innehåller till största andel ren stärkelse
30 augusti 2015 @ 17. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. 30 augusti 2015 @ 17. 5 tsk kakao1 msk kaffe(om man vill)Kokosflingor eller strössel för dekoreringBaka mitt i ugnen 185 grader i ca 35 minuter. #äggfri kärleksmums #mjölkfri kärleksmums #glutenfri kärleksmums #vegan kärleksmums #chokladkaka för allergiker #äggfri chokladkaka #mjölkfri chokladkaka #glutenfri chokladkaka #choklad mums 30 augusti 2015. ca 35 minuter. 30 augusti 2015. ca 35 minuter
Vispa det mjölkfria margarinet och sockret pösigt. 3 msk av den mjölkersättning du tål. 300 g frusna skogsbär som du tinar med lite socker. 3 dl havredryck eller den mjölkersättning du tål. 3 msk socker. 4 äggulor 3 msk av den mjölkersättning du tål. 300 g frusna skogsbär som du tinar med lite socker. 2 äggulor 3 dl havredryck eller den mjölkersättning du tål. 3 msk socker
Goda glutenfria och mjölkfria syltgrottor. En av gästerna är glutenintolerant och därför bakade jag dessa glutenfria syltgrottor som jag hämtat från Jessica Frej och Maria Bloms bakbok Nytt Fikabröd
Det går bra att använda andra naturligt glutenfria mjölsorter som du har hemma. 2-3 tsk nystött kardemumma. Värm till 35-37 grader. Skär rullarna i ca 3 cm tjocka delar (eller önskad storlek). Låt dem jäsa ca 30 -40 minuter. 2-3 tsk nystött kardemumma
eventuellt lite filmjölk eller yoghurt att pensla med + havregryn/hirsflingor att strö över. Det här är ett superenkelt recept på ljusa glutenfria frukostfrallor eller tekakor, som jag vid det här laget har testat flera gånger med lite variationer
3 stora ekoägg - 197 g. Blanda om väl men försiktigt och grädda kakan 35 - 40 minuter, på gallret längst ned i ugnen. 3 stora ekoägg - 197 g 1½ dl ljust rårössocker - ca 140 g 2 tsk äkta vaniljsocker
Säkert 30 omgångar - allt för att experimentera fram det perfekta receptet för nyttiga kokostoppar (som ser mer ut som bollar). 200g Ekologisk Riven Kokos12 msk Smält Ekologisk Kallpressad Kokosolja 3 msk Ekologisk Flytande Honung eller Ljus Sirap (Mät upp med samma sked som du tog kokosoljan med så glider all honung av
Riktigt, riktigt maffig och god blev den här glutenfria fruktkakan som jag lyckades åstadkomma igår. 200 g mjukt smör, laktosfritt eller vanligt - alternativt mjölkfritt margarin2½ dl rårörsocker4 ägg1 dl päroncognac, Xanté - alternativt pressad apelsin100 g sura körsbär50 g gula russin50 g sultanrussin100 g syltade apelsinskal50 g skållad, skalad mandel50 g naturella pistaschnötter3 dl ljust bovetemjöl1 msk vaniljsocker1 msk bakpulver2 tsk fiberhuskLägg körsbär och russin i blöt i cognac några timmar eller över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.