Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Till fyllningen. Smält mörk choklad tillsammans med smör och sirap i en tjockbottnad kastrull. Häll den något avsvalnande chokladblandningen över äggen och vispa tills allt är väl blandat
Kanhända - detta recept avviker i alla fall från 'traditionella' recept på 'pitepalt' genom att inte föreskriva att fläsket bakas in som fyllning i palten
Min syster var snabbare och testade, och jag fick smakprov - det smakade cream crackers. Grädda tills brödet blivit gyllenbrunt, Skär genast i bitar och låt torka en stund
Servera grytan tillsammans med något matgryn, quinoa, (blomkåls-)ris eller som den är. Tillsätt efter ett par minuter chili samt curry och stek ytterligare ett par minuter
När jag såg den tyckte jag den var helt perfekt till kiosken med gammalt retromönster med mat-tema. Vi fick massor av gamla färgburkar från Värmdö Kakel och Design, som de hade över från butiksinredning och annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.