Jag använde mörkt choklad som var 70% kakao från Marabou Premium, jag tyckte att det blev lagom med 70% men gillar du inte mörkt choklad så kan du använda 55% mörkt choklad istället
450 g mörk choklad (premium). Jag har fått önskemål om att göra bakverk utan vetemjöl och eftersom jag själv egentligen bör äta glutenfritt så tyckte jag det kunde var kul att försöka hitta något gott recept utan gluten
Efter att ha mottagit en mängd härliga gräsandsbröst av min jobbarkompis Fredrik, var det dags ännu en gång att laga en riktig supermåltid med åtskilliga komponenter
Idag skrev jag på ett samarbetsavtal med @tailsweep som är en del av @bonniertidskrifter vilket gör mig till en av deras premium influencers och borgar för sjukt många coola projekt och satsningar framöver
Dessutom använde jag mig omväxlande av Lakritsfabrikens Premium lakrits och ljuvliga plattor med vit choklad/citon/lakritssmak av en fabrikör jag i skrivande stund inte kan komma ihåg namnet på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.