Ett tilltips. Påminnerväldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott. Kul att göra någon ny variant på något man gillar, men jag måste nog ändå säga att Rydberg fortfarande ligger etta
Aldrig behövs god mat så mycket som i denna månad. Januari är hemsk. Förmodligen tycker jag så, därför jag vet att den följs av februari och mars, ytterligare två av de månader som jag upplever som årets tyngsta
Pajen var riktigtmumsig. Rensa kycklingen. Blanda sedan alla ingredienserna förutom osten i en bunke. Blanda ihop pajdegen och tryck ut i en springform
Sara har verkligen udda och spännande recept att dela med sig av. Det är sånt som gör att jag tycker att det är så roligt med den här idén om att göra en ny maträtt varje dag - jag får ju testa så mycket som jag förmodligenaldrig skulle ha fått för mig att göra annars
Den där tösen Sara kommer med riktigt goda förslag. Har aldrig haft apelsinjuicei mat förut. men för er som är tveksamma så kan jag intyga att det var väldigt gott
Ännu en härlig dag tillhandlingarna, övervägande sol och två promenader blev det. Idagfick det bli en porchetta med rostad potatis, har gjort det förut men inte med samma fyllning
Det här är jag så förjävligt peppad på så jag bara måste svära lite extra. Idag släpps första hamburgaren imittJÄTTELIKA ÅRSLÅNGA samarbete med den helgrymma hamburgerkedjan Bastard Burgers där jag kommer sätta en ny kick ass (får vi hoppas
Kyckling stroganoffDetta är en snabb rätt som inte tar längre tid än det tar att koka riset. Skär av ändarna på purjolöken och dela i kvartar och skiva tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.