Soltorkade tomater & ruccola. LinkedInTwitterE-postFacebookGooglePinterestSkriv utGillaGilla Laddar. Någon har bara tipsat om hur man sedan smaksätter den och även bakar bröd på vasslen som blir över
Vispa ner mjölet undan för undan tills du har en jämn och klumpfri smet. Lyssna på St Alfonzo's Pancake Breakfast med Frank Zappa, Pork med Anwar & The Masters och I'm Around med Jimmy Lingon
Till förrätt åt vi grillad persika med pinjenötter, pecorino och friterad kapris. Il Tempos nuvarande ägare, Peter Nordin, har också inspirerats och tagit fasta på de New Yorkiska influenserna och menar att restaurangen är en ”New York-italiensk-modern-rustik-fin-enkel-Ristorante”
Att ha koll på just de basiska valen är viktigt och kan även hålla dig borta från olika sjukdomar enligt forskare Jurgen Vormann som bland annat forskar i benskörhet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.