Jag börjar i fel ordning. Med tanke på alla de obloggade recept som otåligt väntar på att bli publicerade, så borde jag knappast inleda min återkomst med att skriv om det vi åt i går kväll
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Put the pan in the oven, and roast for 25 to 30 minutes, then baste it with the pan juices. Continue roasting for an additional 25 to 30 minutes, or until the chicken is very crisp and the meat cooked through. 25 t
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
I have fallen in love with pike-perch. And because my cabin is near a big lake called Ringsjön in the south of Sweden (Skåne), I can easily get fresh pike-perch from our lake
For this recipe, I’m going to cook 2 full chickens, together weighing in at 3. 6 kilos. If you wanted, you could also make this recipe with 3 - 4 kilos of chicken pieces, or really, however much chicken you want
Skölj och dela syrliga äpplen i 4 klyftor. Skär bort skadade partier och kärnhus. Lägg äppelklyftorna i en kastrull och tillsätt färskpressad citronsaft, citronskal, strösocker, kanelstång och vaniljstång
Sen flyttades det fram till 25 år, och sen till 30. Nu har jag fyllt 30 år. Maffigt. ) Jag minns hur jag inför min 20-års dag tänkte att ”senast när jag fyller 20 år ska jag ha nått min målvikt”
Jag kan inte fatta det. JAG KAN INTE FATTA DET. Min äldste son fyller tretton år idag. Tonåring liksom. Förmodligen är det större för mig än för honom, men ändå
Titel. "Ett försök till att se ut som 10 bast" (18 oktober). Jag försökte inte. Det blev så. Läppglans och sådär pyttepytte mascara gjorde tydligen susen
Egetntligen skulle jag åkt upp till Wången idag och se SM för islandshästar. Men med tanke på hur obalanserad jag är just nu kändes det inte som en bra idé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.