Ingredienser Portioner. 4 ca 7 färska kycklinglår 2 dl sweet chilisås 1/2 dl kinesisk soja 2 msk flytande honung 1 vitlöksklyfta (skalad och finhackad) 1 tsk dijonsenap 1 tumme färsk ingefära (skalad och riven) pressad juice från 1 lime salt och peppar Till servering nykokt ris sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Tjoho, fredag. och snart helg. ). Då tänker jag ta dagen som den kommer. Luffa runt i raggsockor, ta en promenad i friska luften och förhoppningsvis få lite energi från solen
För ett par veckor sen köpte jag Jennie Walldéns kokbok "Asiatiska smaker" och det var så mycket som lät så gott så det nästan vattnades i munnen när jag läste recepten
Add chicken, skin-side down, and sear both sides until golden brown, about 2-3 minutes per side. 8 bone-in, skin-on chicken thighs. 2 tablespoons unsalted butter 8 bone-in, skin-on chicken thighs 1/4 cup peanuts, chopped 2 tablespoons chopped fresh cilantro leaves For the sauce 1/2 cup sweet chili sauce 2 tablespoons reduced sodium soy sauce 2 cloves garlic, minced 1 tablespoon fish sauce 1 tablespoon freshly grated ginger Juice of 1 lime 1 teaspoon Sriracha, or more, to taste
Koka potatisen mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av någon minut. Tillsätt smör och olja och grädde. Stöt potatisen med potatisstöt och vispa därefter till ett luftigt mos
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.