) Extra krämig och så god. Lasagne på Anettes vis. Känns så super trist att inte kunna åka till Gymmet, men ibland så får man väl lov att lyssna på kroppen, måste ju orka med mina kunder i trimmet i alla fall
Pappa ville bjuda på kroppkakor, men kände att han inte orkade. Så istället hade jag en halv red snapper som jag tyckte vi kunde göra något med, men när jag väl anlände hemma hos mina föräldrar var middagen redan klar
Jag har på mig min "städrock" från personalshoppingdagen med Gigi i Marbella. Vi blev bjuda på en fantastisk förrätt med pilgrimsmusslor o jag var såklart tvungen att fråga om receptet
Om jag vet att jag har ont om tid på morgonen brukar jag alltid blanda ihop de torra ingredienserna i en skål kvällen innan och sedan bara mixa ihop dem med de blöta på morgonen
Visserligen kanske man inte behöver äta stek med potatis och gräddsås, men själva principen att äta något lite festligare och kosta på sig dessert och fin dukning, tilltalar mig
Ha en bra dag på er. Gör glassen enligt beskrivning på förpackningen. Skiva bananerna på längden. Tänk på att den ska stå i frysen i minst 4 timmar innan servering. Koka ihop grädde, socker, sirap och vaniljpulver på svag värme ca 10 min
Lägg på plåt, täck med bakduk. Strö på massor av pärlsocker. 1100 g smör, rumsvarmt så det går att bre på degen. 1Smält smöret i en kastrull, häll på mjölk och se till att det blir fingervarmt. 1Häll på mjölet och blanda. 1Låt jäsa upp ordentlig under bakduk på dragfri plats i cirka 35–40 minuter. 1Kavla ut den ena på ordentligt mjölat bakbord till en stor platta. 1Dags för EXTRA ALLT. 1Låt jäsa på plåt under bakduk 35–40 min. Sätt ugnen på 225 grader
Lägg daimgrädden emellan marängen och ovanpå, frys över natten. 3 äggvitor vispas hårt2 dl socker1/2 tsk bakpulverRita ut två rundlar på ett bakplåtspapper och ställ in på plåt i ugnen en överst och en underst. 125 grader i 45 minuter, sen byter man plats på plåtarna och kör 45 minuter till
Jag brukar "hotta upp dem" med att tillsätta lite extra proteinpulver, bakpulver och bär. Jag är ledig från jobbet idag och sitter och skriver kostprogram samt lite på min ebook som förhoppningsvis kommer komma ut någon gång i sommar
Sagt och gjort, den första jag valt ut är finalisten Fredrik Lagberg på Görvälns slott. Praktik hos Fredrik LagbergHär är Fredriks fina bergtunga fylld med pilgrimsmussla och apelsinmajoSom ett led i vårt Årets kock-bloggande var en av mina idéer att vi skulle praktisera hos några av kockarna
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.