Skala och skiva potatis och lök. Varva potatis, lök och dill i en smord ugnssäker form. 11 1/2 dl lättrökt kaviar, till exempel Kalles. 1nymald vitpepparSätt ugnen på 200 grader. 1Vispa ihop kaviar, mjölk, ägg och peppar. 1Grädda i mitten av ugnen tills potatisen är mjuk och lådan har fin färg, 35-40 minuter
Jag smiter in här lite emellanåt och försöker uppdatera er med lite godsaker. Lägg rädisorna i en glasburk, häll över den varma lagen och låt stå över natten
Morötter är goda precis som de är, rårivna eller bara kokta med lite salt - för att inte tala om pressade till juice - men ibland kan det ju kännas roligt med lite omväxling
svart kaviar. Salta och peppra fiskfiléerna. Fördela kaviaren eller spar den tills fisken är tillagad. Bred champinjonkrämen över fisken och slå över grädden
Garnera pajen med citron, några oskalade räkor och fräscha dillkvistar. Blanda samman mjöl, matfett och vatten i en matberedare eller för hand till en smidig deg
Servera med en liten extra klick kaviaroch en citronklyfta. Rör ner creme fraiche, kaviaroch dill. Ibland är det svårt att hinna med att blogga lite recept men äntligen blev det lite tid till att skriva lite om dagens rätt
Droppa sedan i oljan medans du vispar så det blir en krämig dressing, salta och peppra. Helst med min egen potatis såklart men den är inte riktigt klar ännu så det fick bli köpepotatis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.