To rice the cauliflower I cored it and broke it into florets. Preheat oven to 425°F and line a baking sheet with parchment paper or a silicone baking mat. In a large bowl, mix the riced cauliflower, 1/2 cup shredded Mozzarella cheese, 1/2 cup Parmesan cheese, 1 egg, 1/2 tablespoon fresh garlic, 1/2 tablespoon fresh basil, 1/2 tablespoon fresh parsley, 1 teaspoon salt, and 1/2 teaspoon black pepper until combined and holds together. Bake in the preheated oven for 10-12 minutes. 1 head raw cauliflower, riced. 1/2 cup shredded Mozzarella Cheese. 1/2 cup shaved Parmesan Cheese. 1/2 tablespoon freshly minced garlic. 1/2 tablespoon freshly chopped basil. 1/2 tablespoon freshly chopped Italian flat-leaf parsley. 1/2 teaspoon ground black pepper
Dela broccolin och blomkålen i mindre bitar och lägg i en kastrull med kokande vatten. Låt småkoka tills den mjuknar men ännu har kvar lite tuggmotstånd
2 tsk bakpulver. 200 g färskost typ Philadelphia. 2 msk sötning (Björksocker även här). Sätt ugnen på 200 grader. 2 tsk bakpulver. 200 g färskost typ Philadelphia. 2 msk sötning (Björksocker även här)
Low carb wraps-"bröd". 2 msk kokosmjöl. 2 msk vatten. 1/2 tsk oregano. 2. Häll 1/3 av smeten i pannan och stek på medelvärme, ca 2-3 minuter per sida eller tills "tortillan" ser färdig ut. Jag finhackade allt och blandade med 1/2 msk hemgjord pesto (basilika, olivolja, rostade pinjenötter, vitlök, salt & peppar som jag mixade ihop). 2 msk kokosmjöl
Low carb pizzabotten utan gluten. Skopar så ut lagom stora rondeller på en bakpappersklädd plåt och gräddade dem på kring 200 grader högt placerad i ugnen i 12-15 minuter tills rondellerna fått en fin, gyllen färg. Sedan gräddas pizzorna på 200 grade i ugnen bara några minuter tills osten smält lagom (mager 5%-ost blir bäst om den inte får smälta för mycket tycker jag). 1 pk philadelphiaost extra light (200 g). 20 g tomatpuré
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.