Lucia är här och jag hann varken se luciatåget på jobbet eller på TVn i morse, hade bestämt mig för att baka dessa bullar idag men inte heller det kommer att ske
I år kommer det att bli många recept innehållande saffran i adventskalendern, dels för att saffran är så sablans gott men också för att jag har väldigt mycket saffran i skafferiet
Ofta när man har främmande eller ska ha lite mys så åker en massa onödiga tilltugg fram på bordet, därför ville jag testa något nytt och framför allt nyttigt =)
Hittade ett recept på en snabb och (förhoppningsvis) god glögg. Roligt att göra egen glögg och bjuda på, dessutom ser den så fräsch och fin ut att ha på bordet
Den här veckan lider jag av extrem tidsbrist, så det får bli ännu ett recept i adventskalendern. Provbakade denna kaka i förra veckan och först ratades den av i stort sett alla eftersom chokladganachen var så stark i sin smak
Lägg på en klick smör och grädda i ugnen i 175 grader i ca 25- 30 min. Klicka ut smeten på bakplåtspapper, grädda i ugnen i ca 12 minuter på 175 grader
Samlar ständigt på mig goda recept och inspiration på nätet och ifrån tidningar. I tidningen Buffé från Ica blir man ständigt frestad att prova på nya rätter och smaker
Jag är riktigt svag för biskvier, och har bakat olika sorter flera gånger med lyckat resultat. Men man bakar dem alltid så stora, och de är rätt så mastiga att äta
Sätt ugnen på 175 grader. Här kommer det sista receptet som innehåller saffran för i år, jag lovar. Även om saffran känns som en jul- och luciakrydda så kan man använda den året om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.