28 är
utan tvekan min mest populära form av kostrådgivning
28 är
god
28, mitt
kostprogram för viktminskning, kommer att nylanseras mot slutet av augusti
12 och
även skapat ett steg två
14/8 sista
omgången av
28 också
Nästa måndag,
14/8 drar
vi
28 är
kostrådgivning online och via grupp. Samtliga deltagare samlas i en sluten grupp på Facebook där bara vi medlemmar kan läsa och skriva. Inför start får du ett omfattande material med menyer, recept och ett kosthäfte med allt du behöver veta. Varje vecka får du som deltagare två uppgifter via mail att arbeta med (måndag och torsdag).
Eller så har Olof bara knäppt av kameran i ett otacksamt ögonblick. Hur ofta har man inte glömt bort sina gamla tacoskal antingen i ugnen efter en tacomiddag, eller bara lämnat dem åt sitt öde i en halvöppen förpackning
Vad skulle jag hitta på den här gången. Jo jag fick för mig att jag skulle smaksätta brödet med kalltorkad havtorn, som jag köpte sist jag var i Hötorgshallen och botaniserade hos Pierias livs
Det rivna skalet av en halv citron. Ikväll blir det årets sista julmat. Kavring. Stansa ut rundlar ur kavringen i lagom storlek (jag hittade inte de små runda som funnits förut)
För första gången i mitt liv längtar jag efter att plocka svamp. Mitt under själva plockningen finns det alltid tid att ta fram och karva lite av den där tryffelsalamin
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Revbensspjäll av Lamm. Mitt lamm köpte jag uppe i Huså i höstas, byn ligger på baksidan av Åreskutan. Djuren är av rasen Åsenfår, som är en gammal allmogeras
Vanligtvis så brukar jag ha blandfärs till mina julköttbullar, men denna gången hade jag nötfärs. Jag älskar doften som sprids i köket när man steker julköttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.