Nu börjar julen närma sig med stormsteg och det är dax att slå in julklapparna och tomtarna måste fram… väntar på hjälp från M&M, så att det blir riktigt gjort
Nu är det bäst att passa på att grilla när det är så härligt väder, det smakar bättre då. En helt otrolig kväll,vi gick inte in för att det var kallt utan för att det var kväll
Glutenfri chokladmousse toppad med After Eight-choklad och vispad grädde. Testade att servera chokladmousse i dom och det smakade – och såg - mycket bra ut
Meddela mig om vidare kommentarer viae-post. E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Just nu när jag sitter här och skriver så ligger dottern i sängen och babblar, om just resan och att hon inte kan sova
Blanda i alla övriga ingredienser och låt den gå på medelhastighet i 10 minuter. Får vila i 10 minuter. Låt dem jäsa i 1,5-2 tim. Grädda 220 grader 7-9minuter 9 dl mjöl. 10 minuter. 7-9minuter
Undertiden som vi julpyntade så fixade vår Crockpot middagen som gick lite åt Tex-Mex hållet ikväll, man kan nästan säga att vi käkat en mexikansk variant av kalops
Blanda ägg och mjöl i en skål, djup, vispa runt lite lätt. Hetta upp en stekpanna och lägg i rejält med smör, stek på medelsvag värme tills kycklingsaften som kommer ut vid provstick är genomskinlig och klar
DelaFacebookTwitterE-postGoogleSkriv utLinkedInTumblrPinterestRedditGillaGilla Laddar. Själv är jag tveksam till den metoden, särskilt för att den tycks per automatik ha blivit något slags garanti för bra kvalité
Februari har visat sig vara en riktig högtidsmånad här på Kärlek på tallrik. nu kan jag också stoltsera med att ha en blogg som är hela 1 … Fortsätt läs →
Först finhackade jag schalottenlöken, skar upp vaniljstången och skrapade ur vaniljmärgen inuti. är bara för att visa hur stökigt det blir när man fjällar av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.