GI-knäckebröd. Gott nyttigt och glutenfritt fröknäcke. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
-) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
cakepops-pinnar, grillarpinnar i trä eller liknande. Fick frågan om jag inte kunde publicera ngt halloweenrecept och efter lite funderande bestämde jag mig för att slänga ihop tre enkla och relativt snabba halloweenbakverk
Det här knäcket är fullständigt beroendeframkallande - det kan fler än jag intyga. ½ dl fin kallpressad rapsolja eller olivolja - har gjort med båda delarna
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix. När bröden jäst färdigt, placera dem i nedre delen av ugen och grädda 45-60 minuter. 1/2 dl mörk sirap (jag anväde rörsocker-sirap). 175 g ljus gluten- och mjölkfri basmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.