vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Sötpotatis "pommesfrites". Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Ger en mild purjolökssmak med en krispig konsistens. Pommes julienne. Nordisk krisp kom jag på genom att tänka på nordiska smaker som pepparrot och lök
GYROSBURGARE MEDPOMMESOCH TSATSIKI. Just nu skriver jag för fulla muggar på recepten till Vego i Världsklass, projektet jag har tillsammans med SOK och WWF som ska mynna ut i en massa grymma växtbaserade träningsrecept
Servera helst med en sallad. Superenkel och snabb maträtt. Ugnen på 225 grader och skär potatisen i pommesform (underbart med en mandolin. Lägg potatisen i en form och häll på lite olja, salta och peppra och sen i ugnen ca 30 minuter. Såsen är om möjligt ännu enklare då man blandar 1 msk citronsaft med 5 msk turkisk yoghurt och en näve hackad persilja, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.