15 December 2012 - Julgodis del 2
1,5dlgrädde. 1vaniljstång. 100gpistagenötter, hackade. 1. Kläenplåtellerlitenfyrkantigskålmedaluminiumfolieochhällchokladeniettjämtlager, ca1,5-2cmtjockt. 1burkSkippysjordnötssmör. 1dlsocker. 1dlkokos. 1tskvaniljsocker. 1. 1tskpepparmintsarom. 1. Oljaenavlångbakform, ca10*30cm. Smetenärklarnärtemperaturenär125graderellersmetenkanformastillenkula. 15dropparpepparmintsolja. 1. Smältsocker, vattenochglykosientjockbottnadkastrull, användtermometersågårdetsnabbareattkommauppirätttemperatursomär120grader. 1dlvispgrädde. 1dlkesella/kvarg. rivetskalav1/2apelsin. 1tskflingsalt. 1. Hällchokladenienaluminiumform, ca15*20cm. 1,5dlvispgrädde. 1,2msktorkatfinhackatäpple. 1. HärhittarduJulgodisdel1, samttidigareårsjulgodisrecept. 1,5dlgrädde. 1vaniljstång250gmörkchoklad80 %, hackad. 100gpistagenötter, hackade. 1burkSkippysjordnötssmör. 1dlsocker. 1dlkokos. 1tskvaniljsocker. 1tskpepparmintsarom. 15dropparpepparmintsolja. rivetskalav1/2apelsin. 1tskflingsalt
ANNICA
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.