Det innehöll deras senaste produkt Bag of Taste i smakerna paprika, lemon & herb och barbecue. Såhär i grilltider (nåja, det var det när jag åt det här i alla fall, idag har det ju regnat mest hela tiden) bestämde jag mig för att testa den med barbecue
Att skapa en balans mellan dessa smaker är nyckeln till thai-mat som är värt att minnas. Och att skapa balans är exakt vad vi ska fokusera på idag, det är lättare än vad man tror och denna gryta tar knappt 20min att laga. 500g kycklingfilé - 25kr1 röd paprika - 5krca 15-20st sockerärtor - 14kr1 konservburk bambuskott - 10kr1/2 röd chili - 3kr2st vitlöksklyftor - 2krIngefära (en bit lika stor som tummen) - 5kr1 gul lök - 2kr1 kryddmix Paneng Red Curry (finns att köpa i ICA, hemköp osv) - 12kr1 burk koksmjölk (400ml) - 10kr1 st lime -2krCashewnötter (frivilligt)Persilja/Koriander (frivillig)Röd Curry paste (frivilligt)---------------------------------------Totalt. 90kr (22kr/portion)Så här gör du. 2. Efter ca 6-7min kan du ha i sockerärtorna. 2. 20min att laga. ca 15-20st sockerärtor. 1/2 röd chili. 2st vitlöksklyftor. 90kr (22kr
Grill köttet i ugn på 200° i cirka 30 minuter. Grädda 150°, 2- 3 timmar. 2 dl vatten. 2 msk brun farin. Blanda ihop ingredienser till såsen i en kastrull and småkoka i cirka 10 minuter eller tills alla smaker är väl blandade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.