Idag är det Kanelbullens Dag. En dag som många av er säkert väljer att fira med underbar doft av nybakta bullar och en eller två nybakta dylikar tillsammans med ett glas mjölk
Clean the pork belly and drain. In a large bowl, mix all the ingredients for sauce well. Marinate the pork belly with the sauce for 24 to 48 hours in fridge
Pulled Lamb 5-6 port. Kryddig lammgryta. Så här mot slutet av långhelgen kan det vara gott med lite variation till de traditionella, svenska smakerna på påskmaten
För några år sedan hade jag tackat nej till brysselkål, men idag äter jag det gladeligen. Konstigt hur smakerna kan ändras, inte har det väl med åldern att göra
2) Transfer the roasted veg into a blender. Fall has definitely set into Gothenburg. During a morning walk with a good friend this morning, we stopped and admired the hundreds shades of gray on the shore where the rocks meet the ocean and the ocean meet the sky
Relaterade Lamb Shish Kebab. Visst är det härligt att grillsäsongen är här. Har sparat på mig en massa recept under vintern som jag längtar efter att testa framöver
Preheat oven to 425 degrees Fahrenheit with two racks in the middle positions. On a quarter pan or small baking dish, toss the whole baby tomatoes with 2 tablespoons olive oil and a sprinkle of salt and pepper
0SHARESFacebookPinterestTwitter. On cold winter days I crave for two things. hot chocolate, and a warm soup – although not preferrably both at the same time
One hour before you want to cook the pizza, place the dough on a flour-dusted countertop. While dough is coming to room temperature, preheat oven to 425 degrees and line a baking sheet with foil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.